Bona acollida del taller “Entrevista de feina”

El dia 2 de maig, el Punt Òmnia del Club va acollir una nova edició de la píndola formativa «Parlem per feina?», en aquest cas centrada en donar consells per afrontar l’entrevista de treball.

Gràcies a la participació de l’Anna López, tècnica d’Inserció laboral de la Xarxa Òmnia, vam respondre moltes preguntes com ara «Quins tipus d’entrevista de feina existeixen?» «Què és una dinàmica de grup?» o «Quines errades cal evitar a l’hora de participar en un procés de selecció?»

Va tractar-se d’una sessió molt dinàmica i participativa, on vam compartir dubtes i, fins i tot, vam poder fer un simulacre d’entrevista.

L’espai es va complir de gom a gom amb persones en cerca activa de feina; algunes que ja participen a formacions del Punt Òmnia i altres derivades de diferents entitats amigues com són Assat 50, la Creu Roja, el Centre Residencial Els Alps o el Servei Oficial d’Ocupació (SOC) de l’Hospitalet de Llobregat.

Esperem que la formació sigui profitosa per a les persones participants i puguin posar en pràctica ben aviat les tècniques apreses!

Moltes gràcies a la Xarxa Òmnia per la seva participació i pel reportatge fotogràfic de la jornada.

Podeu consultar totes les fotos aquí.

26518772700_4868301376_z