Carnaval, Carnaval…

El dia 6 de febrer tenim una cita amb la gresca, el confeti i la música a ritme de tabals. S’apropa la data, així que hem de començar a preparar la nostra disfressa.

Enguany, i seguint la tradició del Club, volem fer una reivindicació social en aquesta data tan especial. Després de fer assemblea i votació popular, el nostre veredicte ha estat que volem defensar la Pau i fer una denúncia a tot tipus de violència. Contra les guerres, la violència policial, la violència de gènere, el racisme, l’homofòbia… i a favor d’una societat sense barreres, multicultural, tolerant i solidària.

El nostre símbol serà un ocell que piulàra per la Pau, però no un ocell normal no… serà un ocell multicolor, on cada color, cada ploma, simbolitzarà la defensa d’una causa social.

Abans, però, anirem escalfant motors…El dia 4 de febrer participarem a un concurs popular, obert al barri, que premiarà la truita més original. Aquí “destrangis” en farem un altre per a truita més bona…shhh, però això que quedi entre nosaltres 🙂

Des del Punt Òmnia ja estem “cuinant” algunes idees, o sigui que ja podem començar a fer forat, que la trobada estarà per llepar-se els dits!!! 

Petits, mitjans i grans… seguiu els passos d’aquest vídeo per fer la vostra disfressa, gaudiu la festa i #PiulemperlaPau a les xarxes socials! 

IMG-20160118-WA0007