Iniciem l’any amb novetats

Al Punt Òmnia hem començat el 2017 amb algunes novetats. Incorporem dintre de la nostra programació el taller «Virolai TIC», on participen joves de l’Escola Municipal d’Educació Especial Virolai i on practicarem amb el Libre Office i diferents eines d’Internet. Les sessions seran dinàmiques i totalment participatives. Els mateixos joves decidiran què i com volen desenvolupar cada taller.

Aquesta formació la realitzem els dimecres de 17 a 18 hores al Punt Òmnia, motiu pel qual hem trasllat el taller de Deures TIC a la sala de reforç del Club.

D’altra banda, el dia 30 de gener, iniciem una nova edició del taller de cerca de feina “Anem per feina” que fem amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest durarà 15 hores i serà els dilluns de 17,30 a 19 hores. Encara tenim places disponibles, així que només cal que us adreceu a nosaltres per demanar més informació i formalitzar la inscripció. És important, però, que les persones que hi participin tinguin coneixements bàsics d’ofimàtica i entenguin la llengua catalana o castellana.

Una altra novetat és que iniciem el taller de Serigrafia amb l’alumnat de la Fundació Orienta. Aquí podran crear els seus propis dissenys, tot barrejant eines TIC i el procés més artesanal de la Serigrafia.

També us informem que el taller «Projecte Fotogràfic» compta en aquesta edició amb uns col·laboradors d’excepció. Són en Ramón i l’Antònio, dos membres del col·lectiu fotogràfic Foto-Viva, que ens aportaran coneixements tècnics i eines per aprendre a mirar d’una forma diferent.

Com veieu els Reis han vingut carregats de noves formacions que esperem siguin profitoses per a tothom.

Moltes energies en aquest 2017!

Horari gener