Ja tenim logotip del 40è aniversari

Fem 40 anys i estem preparant un munt d’activitats per aquest nou any que entra. El 2016 estarà carregat de nous projectes i il·lusions que volem compartir amb tots i totes vosaltres.

Fem el tret de sortida amb la presentació del logotip que ens acompanyarà durant el proper curs. Aquest ha estat escollit per votació popular, a través de les xarxes socials, del nostre portal web i, també, presencialment al Club.

Han donat el seu vot els infants i joves que participen de les nostres activitats diàries, les seves famílies, l’alumnat del Punt Òmnia, les persones professionals del Club i tothom que ha volgut ser partícip d’aquest procés participatiu.

Creiem que el treball comunitari és clau per inserir socialment les persones del barri de Sanfeliu – Sant Ildefons. És la forma d’apropar-nos i de treballar junts i juntes per a l’educació en valors i per fer créixer aquest projecte, que en definitiva és el seu.

Així doncs, de les tres opcions de logotip que es van plantejar, una d’elles ha estat la guanyadora amb el 55% dels vots.

Gràcies per participar-hi!

logoguanyador