L’abans i el després de L’Hospitalet

Iniciem una nova edició del projecte Postals de L’Hospitalet (#lhpostal) amb una nova perspectiva que l’enriqueix encara més.

Enguany treballem l’abans i el després dels nostres barris. Per conèixer els arrels de la nostra ciutat ens documentem amb llibres històrics i a través de blocs especialitzats a portals d’Internet. Després sortim al carrer càmera en mà per comprovar i captar els canvis, que en són molts i que ens fan rememorar vells temps.

En aquesta edició, continuem comptant amb la col·laboració del Ramón i el Trujillo, dos dels components del grup FOTO-VIVA, que ens acompanyen en els nostres recorreguts fotogràfics i ens aporten documentació gràfica clau per al nostre treball.

Aviat, per posar la «guinda» al pastís, visitarem l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet que ens ha aproparà una mica més al nostre passat a través d’imatges.

Recordem que el projecte #lhpostal el realitzem en el marc del treball conjunt amb altres Punts Òmnia de L’Hospitalet, una iniciativa que creix cada dia més i on posem moltes energies.

A seguir!

rosselles