Llar TIC, un recurs d’habitatge

Al Punt Òmnia obrim el taller «Llar TIC» per ajudar les persones a trobar un lloc on viure en bones condicions. Ja sigui a un pis, a una habitació o a una residència, tothom necessita un espai de recollida i d’intimitat, i les noves tecnologies poden ajudar-nos a trobar-lo.

Tenir una vivenda digna i adequada és un dret fonamental de les persones, i desgraciadament no tothom té la possibilitat de gaudir-ne en les condicions més adequades. Ens adonem que sovint aquesta carència pot venir derivada de la falta d’accés a un ordinador o telèfon mòbil.

Amb aquest taller volem trencar l’escletxa digital i posar a l’abast les noves tecnologies per aconseguir una vivenda digna. Detectem que hi una manca de recursos TIC a prop per ajudar les persones que tenen aquesta necessitat, i oferir-lo és el primer pas per facilitar una bona qualitat de vida.

Les derivacions en aquest moment ens arriben de centres residencials d’estància reduïda, com Els Alps, i dels Serveis Socials de L’Hospitalet, però esperem ampliar la xarxa d’entitats col·laboradores perquè més persones puguin beneficar-se d’aquest servei a prop de casa.

Us hi esperem!

20181203_184835