Taller de fotografia a l’abast de tothom

Hem obert la quarta edició del taller de fotografia creativa al Punt Òmnia Sanfeliu – Sant Ildefons, un espai on l’alumnat podrà aprendre els conceptes bàsics de la fotografia i dels editors de retoc fotogràfic, i fer servir l’eina com a eina d’inclusió comunitària i d’inserció sociolaboral.

Es tracta d’una formació adaptada al nivell i necessitats de l’alumnat, i dóna especial importància al treball en grup i a la vessant comunitària.

Al taller es transmeten els conceptes més elementals de la fotografia en general, per després aprofundir en la fotografia digital. Coneixerem alguns programes de retoc fotogràfic i aprendrem les principals funcions d’aquest tipus de programari, com ara realitzar diferents composicions.

És un taller adreçat a tots i totes les que comencen el seu idil·li amb l’art de la fotografia i enfocat a fotògrafs i fotògrafes de nivell inicial i mitjà amb càmeres digitals. És un mitjà excel·lent per divertir-se, mostrar i expressar situacions sense que calguin habilitats per a l’escriptura.

Al final del taller realitzarem una exposició amb els treballs de l’alumnat a la Regidoria de Sanfeliu, un espai obert al veïnat del barri.

El curs es realitza els dimarts de 19 a 20 hores.

Per a més informació passeu-vos pel Punt Òmnia (Carrer Emigrant, 25) i pregunteu per Laura.

La fotografia és pintar amb llum”

promofoto