Visitem el Museu de les aigües

El dia 26 de juliol vam visitar el Museu de les aigües Agbar, l’única fàbrica d’aigua a Barcelona que enguany és activa i que alhora és museu per a la ciutadania. Allà hem après molt sobre l’aigua, un recurs necessari, però limitat.

Vam conèixer els antics depòsits d’aigua que nodrien la ciutat de Cornellà i proximitats, i com aquests s’han adaptat a les necessitats de la ciutadania i al creixement d’aquests municipis. També vam aprendre sobre el funcionament intern de les màquines, de com es treballava, de com el vapor d’aigua es transformava en electricitat… I alhora es va posar l’accent en la importància de l’aigua i del seu ús responsable per poder disposar d’ella durant mooolt de temps.

Aquesta ha estat la darrera sortida del projecte “Òmnia a la fresca”, que enguany ha tingut com a objectiu sensibilitzar les persones participants sobre temes mediambientals i de protecció a la natura.

Donem les gràcies al Museu de les aigües Agbar, per oferir-nos un acompanyament a la visita i per fer-la inclusiva per a persones amb discapacitat auditiva.

Moltes gràcies i fins aviat,

agbar