Noticies de la Bio d’instagram

Segon any de l’Espai Co-creació


Aquest mati treballant en el futur dels i les nostres joves.

L’Espai Co.Creació és una iniciativa que va veure la llum el 2018 en el marc de la fira de vocacions Univers Jove. Sorgia de la necessitat detectada per Joventut del Ripollès de reforçar el treball en xarxa de tots els agents polítics, econòmics i socials que tracten amb la joventut per evitar que els joves que marxen a estudiar a fora després no tornin al Ripollès. Especialment havent constatat amb un informe anomenat Big Bang presentat el mateix 2018, algunes dades especialment preocupants. Per exemple, que dues terceres parts dels joves de quart d’ESO i segon de batxillerat consideraven que no tenien prou informació sobre l’oferta de formació postobligatòria de la comarca o que només el 15 % tenia clar que en el futur voldria viure al Ripollès, a diferència del 30 % que tenia clar que no.

A resultes de la primera edició de l’Espai Co.Creació van sorgir iniciatives com la guia Aprèn al Ripollès, amb tota l’oferta formativa de la comarca, i la creació d’una comissió comarcal d’estudi de l’oferta de formació postobligatòria del Ripollès.

La celebració d’aquest segon Espai Co.Creació també ha de resultar per redactar el nou Pla comarcal de Joventut, que marcarà les línies mestres dels projectes de Joventut del Ripollès fins al 2023. #cocreacióRipollès #treballenxarxa #omnialadevesa

19 de setembre de 2019

Leave a comment